Våra pizzor bakas alltid från färsk rågsurdeg och i vår italienska vedugn i bussen

Pizza serveras när de är färdigbakade och slicas alltid, all pizza är inte färdig samtidigt varför det är en perfekt mingelmat. Våra pizzor är ca 27-28cm i diameter, om de skulle vara runda.
Vi tycker smaken är viktigare än formen så våra är lite mer ovala.

 

I och runtomkring Halmstad är vårt huvudsakliga verksamhetsområde. Men bussen har hjul så kontakta oss för att se om vi kan komma till dig.

Degen

Vår pizzadeg består av en rågsurdeg som tillverkas helt på lokala (halländska) råvaror i samarbete med Börjes Konditori i Harplinge. Väl värt ett besök för att fika eller köpa stenugnsbakat bröd
 

Råvaror

Vi gillar kvalitet, lika mycket svenska närproducerade råvaror som italienska råvaror, vi eftersträvar alltid att jobba med de bästa råvarorna.
Detta gör att vi ibland ändrar på någon ingrediens i våra menyer.

Glutenfritt
Vi kan erbjuda glutenfria pizzabottnar på förhandsorder.

Mozzarella blir till Provola

Vi samarbetar med ett mejeri utanför Uppsala, Ängsholmens Gårdsmejeri. Ängsholmen har egna Vattenbufflar och en magisk mozzarella. Till oss gör Ängsholmen en Provola av sin mozzarella. Mozzarellan läggs i formar och efter det så hängs den i nät och lufttorkas i nästan två veckor innan vi får den till oss. Magisk smak och grym smälteffekt på pizzan med härliga långa goda osttrådar. 
Följ gärna Linda och Jonas på Ängsholmens Gårdsmejer här. 
Vill ni ha svensk magisk mozzarella så maila till oss så beställer vi hem lite extra som ni kan avhämta hos oss. 

loading...